Onze specialiteiten 

HVG Installatieservice uw allround installateur

HVG Installatieservice verzorgt graag uw klus. Hieronder vindt u voor welke diensten u HVG Installatieservice kunt inschakelen. Heeft u daar nog vragen over of heeft u een andere klus neem dan gerust contact op.

Gas en water

Voor al uw sanitaire werkzaamheden en gasinstallaties heeft HVG Installatieservice vakkundig personeel die de klus voor u klaart. HVG Installatieservice legt nieuwe water- en gasleidingen, maar repareert ook beschadigde of lekkende leidingen. Voor al uw loodgieterswerkzaamheden kunt u terecht bij HVG Installatieservice. In Lage Mierde en omstreken zijn we snel ter plaatse wanneer dat nodig is.

Cv-installaties

Een cv-ketel is een apparaat dat in uw woning of bedrijfspand continue gebruikt wordt. Dit verdient de nodige aandacht en onderhoud. HVG Installatieservice installeert naast het onderhouden en repareren van uw ketel ook complete cv-installaties volledig met radiatoren, vloerverwarming, nieuwe leidingen, thermostaat en cv-ketel.

Zink en dakwerken

Heeft u een lekkende dakgoot of plat dak dat aan renovatie toe is? HVG Installatieservice in Lage Mierde helpt u graag van uw problemen af. Een nieuwe of reparatie van uw hemelwaterafvoer of plat dak is bekend terrein. Op een efficiënte en professionele wijze wordt uw dak of regenpijp gerepareerd of aangelegd.

Zonneboilers

Dag in dag uit staat de zon aan de hemel en levert gratis energie. Doormiddel van een zonneboiler bespaart u op uw stookkosten. De zonneboiler wordt op uw dak geplaatst en de zon warmt het water op dat door de elementen op het dak heen stroomt. Wanneer het water op temperatuur is, wordt het opgeslagen in een speciaal geïsoleerde boiler. Zelfs met bewolking of in de winter vangt de zonneboiler voldoende warmte op voor een warme douche.

Houtgestookte verwarmingsinstallaties

Houtgestookte verwarmingsinstallaties worden vanouds al gebruikt om een leefruimte te verwarmen. Met de techniek van nu zijn de installaties sterk genoeg om uw huidige gasgestookte cv-ketel te vervangen. Met houtblokken stookt u de ketel op zodat het water verwarmd wordt. Wilt u weten of HVG Installatieservice een houtgestookte ketel in uw woning kan plaatsen? Neem dan contact met ons op.

In samenwerking met de Laat Kachels & Haarden hebben we een compleet werkende hout, pellet, gas-CV-installatie met een geïntegreerd buffervat en zonneboiler in hun showroom staan.


U vindt in deze showroom ook diverse modellen pellet- of houtkachels.

De Laat | Kachels & Haarden